OVER DJ KING

 

Deejay King heet in het normale leven Nico Koning. King is een deejay van een uitstervend ras. Hij kan namenlijk nog ouderwets de plaatjes aan elkaar kletsen en dat zie je tegenwoordig echt niet meer.

Deejay King heeft dan ook al meer dan 25 jaar ervaring achter de deejaybooth. Ooit begonnen met een eigen kleine Drive Inn Show is hij jaren de resident deejay van het feestcafe in City Life Dance and Fun geweest. Elke zaterdag zette hij daar de boel helemaal op zijn kop.

Nu komt King met zijn eigen deejaybooth op diverse feesten en partijen; bedrijfsfeesten, bruiloften, thema parties. Verzin het en King maakt er een feest van om nooit te vergeten.

Door zijn enorme ervaring is Nico ook helemaal thuis in de muziek van de afgelopen decennia. De jaren 70, 80 en 90 hebben dan ook geen geheimen voor hem. King beschikt over een ruime verzameling vinyl uit vervlogen tijden.

DJ King is dus van alle markten thuis; discofeesten, foute feesten, apres ski parties, oktoberfesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen.

 

Meer over feesten
Contact

DJ King - Nico Koning - Boskoop